Marias Hundtrim Diplomerad & Certifierad Hundfrisör

 

Varmt välkomna till min salong som jag driver på min gård Hildesborgshunddagis i Tygelsjö.

 

Jag utbildade mig till hundfrisör 1996 och gick en 1 årig utbildning samt fick jag utbildning som hunddagis föreståndare. Jag är även Certifierad hundfrisör genom Studio Dog. Under åren har jag gått många kurser inom hundfrisöryrket för specifika hundraser. Jag har alltid varit intresserad av hundens anatomi och älskar allt som har med päls och göra. Jag är väldigt nogrann i mitt arbete som hundfrisör och håller mig uppdaterad.

 

Jag utgår alltid för att göra mitt bästa och er hund kommer få den bästa omvårdnad när ni kommer till mig rastypiskt eller praktiskt kort det kvittar.Viktigaste är att ni ska känna er nöjda med resultatet. Jag har ingen prislista utan kostnaden är från ca 500kr/timmen. En klippning kan ta allt ifrån 1-3 timmar beroende ras och storlek. Jag gör inga tovutredningar och har hunden nån enstaka tova så kan reda ut men då tillkommer extra avgift. Hur som haver det ända jag inte utsätter någon hund för är tovutredningar. Tovutredning gör ont på hunden och det vill vi inte utsätta er hund för så då kan det behövas att man får klippa/raka ner hunden väldigt kort. Oavsett så blir alltid er hund söt och fin även om det blir kort.

Men häng inte läpp för det. Det är bara att ta nya tag. Börja om och gör om är mitt motto. Rådfråga alltid din hundfrisör med vad du tänkt kring frisyren och vilken tid för kötsel ni klarar av så kommer vi fram till något fint som ska passa både dig hunden som ni kan hantera. Oavsett rastypiskt eller ej så ska hunden må bra av sin pälsvård.

Beställer ni endast klippning så är det viktigt att hunden är badad och fönad dagen innan samt utkammad och fri från knutor i pälsen inför klippningen. Kloklipp öronrensning ingår alltid i priset. Alla hundar badas i K9.

 

Jag har även tävlat mycket i Europa på olika hund frisör tävlingar där jag har placerat mig ett antal gånger. Är ni nyfikna vad detta innebär kan ni gå in på Gromming Competition fliken och läsa om mina resultat och placeringar.

 

Tack vare jag placerade mig internationellt så gav det mig en plats i Svenska Landslaget där jag representerade Sverige i VM Italien 2015 och I Belgien Vm 2017 med rasen Bichon Frisé som jag även har uppfödning på.

Min kennel heter Yamio Starlines. https://www.yamiostarlines.com/

 

 

Följ gärna mig på intagram där jag lägger ut fina före och efter bilder på era pälsklingar. #mariaherbstdoggroomer Klicka på instagram ikonen nedan.

Alla hundar badas i K9 produkter

 

Varmt välkommen med er bokning.

 

Maria Herbst 0708-723912 mariashundtrim@live.se